Etusivu Viestikeskus Ohjeet

TAVARAPALSTA.COM ILMOITUKSET

Myydään, ostetaan, annetaan, vaihdetaan ....

Myydään Chihuahua aikuinen narttu Myydään aikuinen chihuahua narttu - suuri ja vahva, suklaa väri, syntynyt 15.02.2016, on rokotettu, sirutettu, omaavat eu passin, FCI export sukutaulu, hampaat 6x6, saksipurenta,silmät-ok, pl 0/0 , paino 3kg. Isä on lilla-ruskea väri,lyhytkarvainen . Äiti suklaa väri, pitkäkarvainen. Ei osamaksua. http://ingrus.net/chihuahua/details.php?id=96797 http://www.millgret.breeder.ee/jasja.html 800 Viro, Tallinna... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Ylämaankarjan emo ja hieho Myydään yhdessä kiltit haikku tytöt 8v ja 3v yht. 1500 Ohkola... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Nelivarvaskonna Myydään 2kpl. (uros ja naaras) 3 vuotiaisia Nelivarvas kilpikonna. Kilpikonnat ovat terveitä ja eloisia. Kaikki tarvikkeet, + iso terraario tulee mukaan. Terraario mitat on: 170x60x55cm. 600 Kerava... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Dogo Canarion pentuja 20.11.2017 syntyneestä pentueesta etsii sitä omaa ja aktiivista kotia vielä muutama uros sekä narttupentu. Pentujen vanhemmat ovat luonteeltaan todella rodunomaisia ja hyvä luonteisia. Terveystarkastettuja sekä tervepäisiä yksilöitä. Emä: Hard Hearts Brahma Isä: Frodo Canchas de los Guanchos (puolan tuonti) Pennut tullaan luovuttaman 8 viikon ikäisinä, useasti madotettuina, sirutettuina, el.lääkärin tarkistamina sekä rekisteröitynä suomen kennelliittoon. Pennut tulevat kasvamaan perheen keskellä,tottuen kodin ääniin, ihmisiin sekä toisiin koiriin. Mukaan tulee pentupaketti sekä kasvattajan elinikäinen tuki. Etsin pennuilla aktiivisia koteja. Lisätiedot ja kyselyt sähköpostilla tai soittamalla. Hinta: 1 200 euroa 1200 Pirkkala... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Maltankoira Rekisteröidyt luovutusikäiset maltankoiran pennut: 2 urosta, 1 naaras 1600 Helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan Vihreä undulaatti naaras Ostetaan vihreä ns. englantilainen undulaatti neito meidän Aslakin kumppaniksi. Mieluiten pirkanmaan alueelta mutta muutkin huomioidaan. Ikää neidillä voisin olla noin 1v. Tilaa on mutta yksi uros on ilman tyttöä. Kuva kertokoon puolestaan. Parkano... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

For Sale English Bulldog High quality english bulldog puppies. Approved fci kennel "fantastic dog". Perfect pedigree. puppies are fully vaccinated, microchiped, ready to trip to the new home. parents have passed all necessary health tests - successfully. available shipping to helsinki this weekend (09.12.). whatsapp or viber -> +37126959689. 1000 Jurmala... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään chihuahuamix S.25.06.2017 terve pieni tyttöpentu.pennussa on vähän toyvillakoiraa. nätti,rauhallinen,hiljainen,vähän ujo ja pikkusien pelokas, kun on niin pieni,syö hyvin ei nirsoile,toki energinen ja leikkisä.ell.tarkast.,sirutettu,madodettu ja kaikki pennun rokotukset.aikuisena alle 2kg. 700 HELSINKI... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään chihuahuamix S.25.06.2017 terve pieni tyttöpentu.pennussa on vähän toyvillakoiraa. nätti,rauhallinen,hiljainen,vähän ujo ja pikkusien pelokas, kun on niin pieni,syö hyvin ei nirsoile,toki energinen ja leikkisä.ell.tarkast.,sirutettu,madodettu ja kaikki pennun rokotukset.aikuisena alle 2kg. 700 HELSINKI... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään toyvillakoira/chihumix S.25.06.2017 terve pieni tyttöpentu.pennussa on toyvilla ja chhuahua. nätti,rauhallinen,toki energinen ja leikkisä.ellääkärin tarkastettu,sirutettu,madodettu ja kaikki rokotukset.aikuisena vähän yli 2kg. Nyt on aika löytää hyvän oman kodin yhdessä tai erikseen sisaruksille. 500 HELSINKI... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään toyvillakoira/chihu sekarotuinen S.25.06.2017 terve pieni tyttöpentu. nätti, energinen ja leikkisä.Ellääkärin todistus terveystarkast.,sirutettu,madodettu ja kaikki vaaditut rokotukset.aikuisena vähän yli 2kg. Omaan uuteen kotiin on jo kaipuu. 500 HELSINKI... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään toyvillakoira/chihu sekarotuinen S.25.06.2017 terve tyttöpentu.nätti,rauhallinen,toki energinen ja leikkisä,ei haukkuu.yli 2kg,ellääkärin tarkastettu, todistus,sirutettu,madodettu, nelosrokotettu kahdesti ja rabies rokotus.oma uusi koti on jo ajankohtainen. yhteys sp.tai soittamala 500 HELSINKI... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään toyvillakoira/chihu sekarotuinen S.25.06.2017 terve tyttöpentu.nätti,rauhallinen,toki energinen ja leikkisä,ei haukkuu.yli 2kg,ellääkärin tarkastettu, todistus,sirutettu,madodettu, nelosrokotettu kahdesti ja rabies rokotus.oma uusi koti on jo ajankohtainen. yhteys sp.tai soittamala hp.500 500 HELSINKI... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Ragdoll Kaunis kastraatti uros etsii uutta kotia. Tottunut lapsiin ja nauttii huomiosta. Näyttelyistä valmistunut kastraatti luokasta valtiona. Mieluummin omakotitaloon jossa mahdollisuus myös ulkoiluun. 800 Rovaniemi... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Prahanrottakoira Kennel "Millgret" EKL/FCI, Tallinna, Viro, myydään prahanrottakoira narttu pennut, syntynyt 16.10.2017. Rokotettu, sirutettu, omistaa eu passin, Viron kennelliitto (fci) sukutaulu (export pedigree). Ei osamaksua. Kennel "Millgret" ( FCI ),Tallinna, Viro http://www.millgret.breeder.ee/ 1500 Viro, Tallinna... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Ceskoslovensky Vlcak mix pentuja Varattavissa on 20.09.2017 syntyneitä Mid content hukkapentuja. Värejä löytyy mustasta suden harmaisiin. Hukkarakkaisiin koteihinsa he ovat valmiita muuttamaan hyvin sosiaalistettuina, madotettuina ja asianmukaisesti hoidettuina 8 viikon ikäisinä 18.11.2017 eteenpäin. Pennuissa on mm. Csv:tä. Pentujen emoina ovat Dana sekä Vieremä Wolfdogs Dynamite, Saaga. Varausmaksu 200 eur. otetaan ja se vähennetään kokonaissummasta joka on 750 eur per pentu. Jokaisen pennun mukana tulee pieni pentupaketti joka sisältää mm. tuttua ruokaa, lelun, pannan sekä pennun oman kansion. Lisäksi Kasvattajan elinikäinen tuki ja ikuinen palautusoikeus! Huom. Pennut eivät ole lainkaan ruoka aggressiivisia, toisin kuin olen kuullut erään kasvattajan kasvateista. Kerrothan kattavasti itsestäsi, perheestäsi, onko taloudessa muita eläimiä, asumismuodostasi, koira / koirasusikokemuksestasi sekä kokonaistilanteestasi. Emme vastaa pelkkiin kuva ym. uteluihin. Huom. Liitäthän hukka kyselyihin mukaan puhelinnumerosi! Tarkemmat tiedot sähköpostitse sen vuoksi, että koirasusi kasvattajat jotka tuottavat pentujaan sarjatuotannolla ovat päättäneet alkaa tehdä meille kiusaa tahallaan huvin ja urheilun vuoksi ajatellen omaa etuaan :) Team Our Wolfdogs 750 Jyväskylä ... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Thai siamilaiset pennut Myynnissä thai siamilaiset pennut syntynyt 3.11.2017 ,kaksi poika ja yksi tyttö kissa. Luovutus aika 25 tammikuuta, voit varata ennen luovutus ikä. Varausmaksu on 100e, joka miinustetaan kokonaishinnasta. Luovutukseen aikana pennut on kolme kertaa madotettuja, sirutettu sekä lääkäriltä tarkastettua . He ovat mukavia , sylikissoja ,rohkeita ,tykkäävät leikkiä ja tykkäävät toisista ihmistä ja ja eläimistä myös. 500 VANTAA... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Kissanpennut, 4 pojat Terve, Meillä on nelja kissanpentua, jotka tarvitsevat uutta kotia. Syntymäpäivä 02.09.2017 - luovutuspäivämäärä:02.12.2017 Pennut erritain vilkas,utelias, iloiset ja sosiaalinen. Yksi kissanpentu on pitkäkarvainen ja kolme puolipitkäkarvaiset.22.marraskuuta kaikki maidotettu Lisätietoja saa s.postilla 100 Luumäki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään kissan tai koiran kantokoppa Rottinkinen koppa tarpeetomana 60 helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Rottweiler Urospentuja kolme myynnissä käteismaksulla hyvään kotiin. 700 Kurikka... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään 2 kesyrottaa KÄSIKESYJÄ POIKAROTTIA. IKÄ 5 KK. 30 Turku... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan Ostetaan punakorvakilpikonnan poikanen Halutaan ostaa punakorvakilpikonnan poikanen. Pääsee hyvään ja hoitavaan kotiin, aikuisen lemmikiksi. Aiempaa kokemusta löytyy. Kuopio... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Pupu herra 10 viikkoinen pupu vailla kotia. Tottunut koiriin ja kissoihin. Mukaan tuttua heinää ja kauraa. 30 Nokia... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Sekarotuinen uros pentu Etsitään hyvää loppuelämän kotia 3 kuukautta vanhalle urospennulle. Pentu on reipas, sosiaalinen ja leikkisä, tottunut toisiin koiriin, kissoihin ja tykkää myös lapsista. Rokotettu, sirutettu, madotettu ja eläinlääkärin tarkastama. Arvio on että aikuisena painaa n. 15 kiloa. Lisätietoja ja kuvia saa mielellään pyytää. Pentu on pääkaupunkiseudella. 350 Helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään KVA-Hirvenhaukkujien pentuja Tästä Karhusaaren F Urkin & Martimonkankaan Lyytin käyttövalioyhdistelmästä joulukuun 15. päivään mennessä ennakkoon varanneille tällä asevelihinnalla (näillä näkymin maaliskuussa luovutusikäisiä) jämtin pentuja metsästys-/koekäyttöön jo seuraavana syksynä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmsukutaulu.aspx?reknoi=fi20015%2f14&reknoe=fi16093%2f14&sukupolvet=4 600 Hailuoto... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään risteytyskaninpoikasia myydään jyrsijä, Risteytyskanin poikaset Ikä 6 viikkoa Myydään risteytyskanin poikasia, poikaset ovat syntyneet 25.9.2017 eli ovat nyt noin 6 viikon ikäisiä, joten luovutus aikaisintaan 8 viikkoisena. Poikueessa on kolme poikaa ja yksi tyttö,isä on puhdasrotuinen madagascar kääpiöluppa ja äiti leijonaharjasluppa. Myydään hyviin ja loppuelämän koteihin. Hinta 35 / Oulu Puhelin 0418087934 35 oulu... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Kaksi ihanaa kääpiöluppan poikasta Kanit ovat syntyneet 29,5,2017 eli ovat nyt noin 5kk. Kanit ovat todella kilttejä ja tottuneet käsittelyyn. Toinen on uros ja toinen naaras. Väri luonnonharmaa. Mukaan viralliset sukutaulut. Ottakaa yhteyttä niin kerron lisää:). Kanit sijaitsevat Pyhtäällä eli Kotkan lähellä. 70€ kappale. Saija 70 Pyhtää, Kotka... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Kääpiövillakoira 6.8.2017 syntynyt uros pentu. Väriltään poika on musta valkea.Eläinlääkärintodistus terveystarkastuksesta ja sirutuksesta. Useasti madotettu. Erittäin sosiaalinen ja iloinen poika. Pysyy irti pihalla ja touhuaa mielellään toisten koirien ja lasten kanssa. 900 Rovaniemi... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan Kultahamsteri/naku hiiri Ostetaan hyvään kotiin kultahamsteri tai naku hiiri. On aikaisempaa kokemuta ja valmistauduttu eläimen ottamiseen. 25 IMATRA ... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Koirasuden pentuja Varattavissa on 20.09.2017 syntyneitä Mid content hukkapentuja. Värejä löytyy joka lähtöön ja susiperimää pikkuhukilla on n.40 %. Hukkarakkaisiin koteihinsa he ovat valmiita muuttamaan hyvin sosiaalistettuina, lellittyinä, eläinlääkärin terveystarkastamina, madotettuina ja asianmukaisesti hoidettuina 7 viikon ikäisinä 10.11.2017 eteenpäin. Varausmaksu 300 eur. otetaan ja se vähennetään kokonaissummasta joka on 1000 eur per pentu. Jokaisen pennun mukana tulee pieni pentupaketti. Lisäksi Kasvattajan elinikäinen tuki ja ikuinen palautusoikeus! Kerrothan kattavasti itsestäsi, perheestäsi, onko taloudessa muita eläimiä, asumismuodostasi, koira / koirasusikokemuksestasi sekä kokonaistilanteestasi. Emme vastaa pelkkiin kuva ym. uteluihin. Liitäthän kyselyihin mukaan puhelinnumerosi! 1000 Jyväskylä... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Leopardigekko ja terraario Myydään 3v naaras leopardigekko Rango. Kiltti ja ihmisiin tottunut. Mukana tulee hänen oma koti ja terraarion tarvikkeet (sis. lämpölamput ja -matto). 300 Helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Dobermannmix Varattavissa 12.10.2017 syntyneitä Doberman- Saksanpaimenkoira-Valkoinen paimenkoira mix pentuja. Pennut kasvavat kotioloissa tottuen toisiin koiriin,kissoihin ja kodin ääniin. Pennut madotetaan useasti ja syövät laadukasta ruokaa. 560 Helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Nelivarvaskilpikonnavauva Myydään 23.2.2017 Suomessa kuoriutunut nelivarvaskilpikonna. Terveetä ja virkeää konnavauvaa on hoidettu hyvänä. Myydään vain hyvään ja huolehtivaan kotiin, jolla on asianmukaista huolenpitoa ja terraario asianmukaisin varustein (UV-lamppu, aurinkovalolamppu, lämpölamppu). Lapsi ei pysty konnavauvaa huolehtimaan yksin, vaan aikuisen pitää olla ehdottomasti mukana ja apuna hoidossa. 300 Vaasa/Mustasaari... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään pentu Varattavissa amerikankääpiöterrierinpentuja nyt! Rotu on ainutlaatuinen, huippumukava koirarotu. Pieni mutta itsevarma, terve psyyke, ei räksytä, aivan huippu. Lue lisää rodusta ja tästä pennusta kotisivulta www.toyfoxkennels.com - klikkaa tästä! Pennuilla on täysi 100,0 % terveystakuu, eläinlääkärin terveystodistus, mikrosirutettu, rekisteröity, parvo-rokotettu ym. Täydellinen tarvike-, varuste- ja pentupaketti, jossa loishäätölääkket, kynsisakset, pedit, kantokoppa, laatukuivamuona, lelut, herkut, ruokakipot, ohjeet ja oppaat... Aivan kaikki. Kysy lisää, tule käymään - tervetuloa! Esittelemme mielellämme näitä hienoja koiria ja pentuja. (Pentuja ei voi varata kennelistämme puhelimitse tai sähköpostitse vaan ennen varausta tulee käydä vähintään kerran kennelissämme tutustumassa rotuun, pennun vanhempiin ja pentuihin. Tervetuloa!) Pentujen ensimmäinen mahdollinen luovutuspäivä on 30.11.2017. Pennut ovat nyt varattavissa. Vihti... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Venäjäntoy urospentu Varattavissa 8.10.2017 syntynyt lyhytkarvainen black & tan urospentu. Lyhytkarvaisista vanhemmista, emä black & tan ja isä brown & tan. Isä suomen muotovalio. Luovutetaan rekisteröitynä, tarkastettuna ja madotettuna. Soitathan jos olet kiinnostunut. 1100 Salo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Chihuahuan urospentuja Myydään chihuahuan urospennut, syntyneet 23.8.2017. Molemmat lyhytkarvaisia ja väriltään mustia valkoisin ja ruskein merkein. Luovutetaan vähintään yhdeksän viikon iässä rekisteröitynä, tarkastettuna ja madotettuna. Soitathan jos olet kiinnostunut, en vastaa tekstiviesti- tai sähköpostitiedusteluihin. 900 Salo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Chihuahuan narttupentu Lyhytkarvainen black & tan chihuahuan tyttöpentu etsii omaa kotia. Syntynyt 2.8.2017. Luovutetaan vähintään yhdeksän viikon iässä rekisteröitynä, tarkastettuna ja madotettuna. Huom, alapurenta, lemmikiksi! Soitathan jos olet kiinnostunut, en vastaa sähköposti- tai tekstiviestitiedusteluihin. 700 Salo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Chihuahua pentuja Myydään 5.7.2017 syntyneet chihuahuan pennut. Pentueessa vapaana yksi uros ja kaksi narttua (kuvissa vasemmalla). Kaikki pennut ovat karvanlaadultaan lyhytkarvaisia ja yhtä kermanväristä tyttöpentua lukuun ottamatta kaikki ovat väriltään soopeleita. (kuvissa urospentu on toinen vasemmalta katsottuna.) luovutetaan vähintään yhdeksän viikon iässä rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina ja madotettuina. Soitathan jos olet kiinnostunut, en vastaa tekstiviesti- tai sähköpostitiedusteluihin. 1200 Salo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Chihuahua uros Myydään lemmikiksi pitkäkarvainen, valkoinen chihuahuauros. Komea ja reipas, kulkee hyvin hihnassa. Terve ja hyväpäinen. Syntynyt 12.4.2017. Rekisteröity, kertaalleen rokotettu ja madotettu. Huom. Vain soitot! 700 Salo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Myydään Nelivarvaskilpikonna + varusteet Myydään terve 7 vuotias nelivarvaskonna + hoitotarvikkeet hyvään kotiin. Konna on horrostanut vuosittain ja tämänkin vuoden horros lähenee kovaa vauhtia. pakettiin kuuluu myös akvaariosta terraarioksi muuttunut konnan asunto. terraarion mitat LxSxK=184cm x 47cm x 57cm. mukaan lämpölamppu, uv-lamppu, juomakippo, lämpökivi, puinen "silta" + kaikki vitamiinit, kalkit yms... eli koko paketti. hintaa tuolle setille on 400€. lisää kuvia yms saa pyytämällä 400 Ylöjärvi... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään pässi 3-vuotias, hyväluonteinen, rekisteröity pässi. Mm. Norjan vuonolammasta, kahdet karitsat. 70 € Pori... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Kaksi kääpiöluppa poikasta Myynnissä kaksi kääpiöluppa poikasta. Yksi uros ja yksi naaras. Syntyneet 29,5,2017 ja väriltään luonnonharmaita. Kanit ovat tottuneet käsittelyyn ja ovat kilttejä. Naaras 70 euroa ja uros 80 (mahdollisuus tinkiä vähän). Mukaan tulisi viralliset sukutaulut ja pussillinen tuttua ruokaa. 70-80 Siltakylä... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Chihuahua pennut Myytävänä luovutusikäiset chihuahua pennut. Molemmilla pennuilla on häntämutka, ei haittaa mitenkään elämistä. Musta on tyttö, hänellä tuntuu häntämutka ja hieman näkyykin jos tarkkaa katsoo. Pienellä pojalla häntämutka on pieni ja sitä ei silmällä edes nää. Kummallakaan vamhemmalla ei ole häntämutkaa, molemmat ovat nähtävillä. Ei osamaksua. Kerrothan millainen koti sinulla olisi tarjota pikkuiselle. Pennun mukaan tulee eläinlääkärintodistus, ruokia, viltti, sekä hoito- ja ruokintaohjeet. 700 Turku... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään canada Sfinx LUCKY STAR ANITA tyttö väri; Seal point(n33) syntynyt;26.01.2017 äiti DEMETRA OF LUCKY STAR seal point isä CH Fellini kventin OF LUCKY STAR Blue Point Parents: Fiv,Felv,HCM negativinen Hyvää luontoinen ,hella etsi uutta perhen 600 Loppi... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Kilpikonna Akvaario+Pöytä+Valaisin Myydään punakorvakilpikonnalla ollut akvaario jossa sisäänrakennettu suodatin. Teetätetty Tammikuussa 2013. PUUTORIN AKVAARIOSSA.Akvaarion mitat Syvyys 54cm.Pituus110.Korkeus 50 cm.Altaan alla oleva pöytä tehty samassa paikassa ja tulee mukana. Täyttä puuta. Mukana tulee Exo Terra heijastava valaisin koko L. 250 Turku... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Biewer Yorkshire Terrier kutsikad Muua kutsikad Biewer Yorkshire Terrier. 1 poiss (mini) ja 3 emane (mini ja standart). kutsikad kiibistatud, vaktsineeritud, omavad Euroopa vet-passi , toupaberi ja ostu-muugi leping. Kutsikad sündisid ja asub Tallinnas, linnaosa Pääsküla. info +372 55510052 Olga , https://www.facebook.com/olga.fortuna.710 600 Tallinn... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan Mercedes Benz Ostan 124 korisen vähän ajetun ,ja hyvin säilyneen henkilö auton. Joensuu... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Amerikankarvatonterrieri 3 miestä (lisää kuvia sivustolla), 3 kuukautta, täysin rokotettu sirulla, eurooppalainen eläinlääkärin passi. Vie sukutaulu LKF / FCI. Vanhempia testataan terveydelle, geneettiset testit tehdään: PLL, prcd-PRA, DM-N / N. Mahdollinen toimitus Tallinnaan satamaan. http://molron.jimdo.com 3 males (more photos on the site), 3 months, fully vaccinated with a chip, a European vet passport. Export pedigree LKF / FCI. Parents are tested for health, genetic tests are made: PLL, prcd-PRA, DM-N / N. Possible delivery to Tallinn to the port. http://molron.jimdo.com 1000 Riika... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Kaksi fennec kettu myytävänä He ovat hyvin huolissaan ja toimitus on 100% takuu, he ovat hyvin koulutettuja, kaikki rekisteröity, helppo käsitellä. mukana kaikki lisävarusteet ja täydelliset paperit yhteystiedot lisätietoja. Kiinnostuneiden henkilöiden tulee ottaa yhteyttä minuun lisätietoja ja kuvia 1200 helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Vauvan kapucinapinoita on nyt saatavilla Heitä kasvatetaan kotona ja kätemme ruokkimalla minua ja lapsia. Pilaamme ja annamme heille erinomaisen huomion. He ovat valmiita lähtemään 11 ​​viikon ikäisinä ja he ovat hyvin terveitä, vaippaohjautuja ja kesytettyjä ja erittäin hyviä syöjiä. He ovat olleet eläinlääkärin tarkastajia ja heillä on lääketieteellinen ennätys. Lemmikkieläimiin kuuluu lemmikkieläinten lisävarusteita kuten peitot, vaipat, leningit, lelut, aloituspakkaukset ja eräiden apinan vauvanruoat. He tekisivät ihania kumppaneita kotonasi. Toimitus on mahdollista mihin tahansa paikkaan. Kiinnostuneiden henkilöiden tulee ottaa yhteyttä minuun lisätietoja ja kuvia. (Nebangu10@gmail.com) 400 helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään upea Englanti Bulldog Pennut saatavilla Kauniit englantilaiset bulldog-pennut ovat kääntyneet 11 viikkoa ja ovat nyt valmiita tavata uusi rakastava perhe. Ne ovat voimassa kaikissa laukauksin, potta koulutettu, AKC rekisteröity, ja on erinomainen sukutaulu. Tulee kaikki paperit. Etsimme täydellistä taloa heille, missä heidät näytetään kaikki rakkautta ja hoitoa. soita tai lähetä sähköpostia ..... odotamme auttaa sinua löytämään seuraava paras ystäväsi. (Vanessakay58@yahoo.com) 300 helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Papukaijat ja hedelmälliset papukaijan munat myytävänä. meillä on kaikenlaisia ​​macaws, afrikkalainen congo harmaa, jne. myytävänä. meillä on myös kynttilä testattu hedelmälliset munat. myymme kynttilöityjä hedelmällisiä testattuja määriä. Toimitus on saatavilla maailmanlaajuisesti, mutta tiukasti paikallaan. kuorinta ja käsihoito kaava menee jokaisen munan lajikkeen kanssa, inkubator sisältyy. sivuillamme on pian saatavilla. olemme rekisteröityjä lintuaiheita, joilla on jalostuskokemus. koirat ovat DNA-testattuja, kennel, eläinlääkärintarkastus (ennen kuin lähetämme) terveystodistuksen ja ruoka jne. myymme lintuja ja munia: arat afrikkalainen harmaa: Amazons: kakadut: toiset jos olet kiinnostunut mihinkään näistä linnuista tai munista, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisää kuvia 01` helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Kaksi vauva simpanssia hyväksyttäväksi. Nainen ja uros vauva simpansseja syntyvät ja kasvatetaan vankeudessa, kesytetty ja ystävällinen, kotiin kohotettu, vaippa koulutettu, talutushihna, pukeutuu vaatteisiin ja tykkää sijoittaa ympäriinsä, katsella televisiota ja ottaa otteita kanssasi. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä vauvasta. He ovat rokotettuja, eläinlääkäreitä, kuuliaisia, älykkäitä, akrobaattisia, hyvin terveitä ja rakastavat lasten ja muiden lemmikkejä. He tulevat mukaan kaikkiin laillisiin ja terveydellisiin papereihin, laukauksiin, lisävarusteisiin ja häkkiin. Joten etsimme kaikkia perheitä, jotka huolehtisivat vauvoistamme erittäin hyvin. Lähettäkää sinä kustannuksissasi Ota yhteyttä (vanessakay58@yahoo.com) 2500 oslo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Fretti poika IHANA fretti uros myydään. On eläinlääkärin tarkistama, madotettu ja rokotettu. 350 Lappi... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan Piikkipiru(Moloch horridus) Ostetaan/Annetaan hyvä koti kyseiselle liskolle terraario plussaa ja kuvia vois laittaa minulle itsellä on jo parta-agama eli liskoihin on tuntemusta. 0-200 kuhmoinen... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Ranskanbulldoggi Ranskanbulldoggi uros pentu vailla omaa kotia,väritykseltään fawn,2 kk 1 viikkoa vanha.madotettu,sirutettu,ell.tark.,ensimmäinen rokotus on tehty,ei rekisterissä.luonteeltaan eloisa ja sosiaalinen.reipas ja lekkisä,tottunut muihin koiriin.ruokittu erittäin laadukkalla penturuualla.luovutus heti 850 lahti... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Risteytys-poikakani Risteytys-poikakani, luovutusikäinen (8vko) ja kiltti, tottunut lapsiin. Hinta 30 eur. Myydään myös sen emä, 2 vuotias Saschengold-Kääpiölupparisteytys tyttökani. Hinta 10 eur. Asustellut sekä tallilla, että sisällä ja leikkimökissä kesällä. Aidatulla pihallakin on saanut juoksennella.Yhteydenotot emaililla htorpdonner at gmail piste com 30 Kirkkonummi... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Minipossu Kilttejä, iloisia, terveitä, aitoja minipossun porsaita. Porsaat on rekisteröity, mikrosirutettu, eläinlääkärin tarkastamia, kotona sisällä asuvia, pieniä mutta pontevia. Katso lisää http://www.minipossu.fi/porsot Vihti... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Maincoon kissa Maine Coon Ihana luonteiset kissa pentuja, kerma, musta, harma-hopea ja punainen marmori 3 kk. uroksia Maine Coon etsivät omaa kotia ;) Vanhemmat ovat puhdasrotuisija Maine Cooneja Sisällä kasvaneet ja sisäsiistejä,ovat tottunet koiran. Ovat kaksi kerta madotettu. Kuljetuksessa voidaan tarvittaessa avustaa kauemmaskin. Soita tai laita sähköpostilla millainen koti teillä olisi tarjolla. 300 Helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Enchi fire kuningaspython Syö ja vaihtaa nahan kuten pitää ja suoli toimii. 250€ Helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Sfinxin tyttöpentuja Kaksi ihanaa karvatonta sfinxin tyttökissa pentua etsivät omaa rakastavaa kotia.Synt.6.5.17.Pennut ovat reippaat terveet ja kiltit,sisäsiistit ja sosiaaliset.Pennut ovat rokotettu, madotettu, sirutettu ja EL tarkastettu.WCF rekisteröity.Väriltä ovat kilpikonna valkoisella, tosi kauniit ja näyttävät. 1200 Jämsä... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Lisää ilmoituksia, klikkaa tästä.