Etusivu Viestikeskus Ohjeet

TAVARAPALSTA.COM ILMOITUKSET

Myydään, ostetaan, annetaan, vaihdetaan ....

Ostetaan Nelivarvaskilpikonna naaras Ostetaan nelivarvaskilpikonna naaras. Iällä ei väliä, kunhan on terve. Taloudessa elelee jo kaksi nelkkua, eli kokemusta löytyy :) Terraario ja muut tarvittavat jutut löytyy, joten pelkästään konna hakusessa. Vantaa... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään chihuahua pentuja Myydään kaksi pirtsakkaa lyhytkarvaista chihun urospentua ja yksi pitkäkarvainen narttupentu. Koirat myydään sirutettuina ja eläinlääkärin tarkistamina. luovutus vko 18. kuvia saa tekstarina tai s-postiin sop.muk. kouvola... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan Uros Pitkäkarvainen maatiainen tai puolipitkäkarvainen. 20-30 raahe... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan Nelivarvas Ostetaan terve nelivarvaskilpikonna tykötarpeineen. Perheessä ei ole muita lemmikkejä. Salo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään MOPSI mopsi pentua. 3 musta poika. pennut syntyneet 26.01.2018.luovutus 19.03.2018 alkaen.pennut silloin rekisteröity,sirutettu,madotettu,elänlääkärin tarkastamia.vanhemmat nähtävissä 1.300 KISKO... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään kanin poikasia 15.1.2018. syntyneet 2-tyttöä ja 2-poikaa etsivät eläinrakasta kotia. pennut ovat tottuneet ihmisiin ja pitävät sylissä olosta ja silittelystä, ovat kasvaneet asunnossa vapaana joten uudessakin kodissa olisi oltava mahdollisuus pompotella mahdollisimman paljon vapaana. pentujen isä on täysin kääpiölupan näköinen ja äippä on leijonaharjan ja kääpiölupan risteytys. luovutus on aikaisintaan 15.3. minut tavoittaa puhelimella parhaiten. en saa kuvia siirrettyä mutta puhelimella onnistuu. 30e Lahti... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Kalat ja tarvekeet 3 monnia noin 8 cm 15 eur 2 tetra 1 tyttö miekka lipunkantaja 1 danio rerio 1 gourami vaaleasininen noin 9 cm Kaikki kalat yhdessä 22eur Paljon ruoka, hoitoaineita uusia Aito kasveja Koko paketti yhdessä 35€ 35 Vantaa... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Prahanrottakoira pentu narttu Rakastavaa ja huolta pitävää kotia etsii pieni, ihana prahanrottakoira narttu pentu Millgret Nikki, syntynyt 16.10.2017. Rokotettu, sirutettu, omistaa eu passin, viron kennelliitto (fci) sukutaulu (export pedigree). Vanhempien polvet on tarkastettu, pl 0/0, ,silmät-ok. Kennel "Millgret" EKL/ FCI , Tallinna, Viro. http://www.millgret.breeder.ee/ Ei osamaksua. 1300 Viro, Tallinna... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan Ostetaan Nelivarvaskilpikonma Ostetaan tai vastaanotetaan nelivarvaskilpikonna hyvään ja rakastavaan kotiin. Voi olla muukin laji, mutta ei vesikonnia! Neoivarvaskonnat ovat kuitenkin tutuin laji meille. Mieluusti tärkeimmät tarvikkeet mukaan (mm. UV-valo, lämpölamppu jne...). Haluaisimme kovasti meille jonkun konnan jolle hankittaisiin myöhemmin kaveri jos ellei sinulla ole kahta konnaa. Haku onnistuu Nivalasta ja lähiseuduilta! 0-170€ Nivala... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Pharaoh Hound puppies We have Pharaoh Hound puppies for sale, DOB 07.01.18, for loving, show and coursing homes. Great character, excellent health, show promising! Best European blood lines. World, European and CRUFTS winners in the pedigree. All the details (information about the breed, the parents, the show and sport results of our dogs) can be found on the "Temple Veles" kennel site (http://eng.spbfaraon.ru/), more photos and information about the puppies on the Facebook page (Tatyana Grodinskaya). The breed is well suited for people with active lifestyle. Delivery to any region and country. Serious inquiries are welcome! For all questions write anegyptstar@yandex.ru or PM FB 1300 ... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään 3 vuotias pienrex poika kastroitu poika. sami on vikkelä, aktiivinen ja hellyydenkipeä, tykkää nuolla käsiä ja rakastaa poskihierontaa. hän etsii uutta pysyvää kotia, kun nykyinen ei enää pysty huolehtimaan. mukana tulee ruokakuppi, peitto ja pussi samin lempiherkkuja. (mulla ei ole kantokoppaa eli varaudu tuomaan omasi jolla saat samin turvallisesti uuteen kotiin.) 45 Helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Kilpikonna Myynnissä ois terve,5 V Tunisian kilpikonnan ,syönyt terveellisesti ,todella seurallinen. Cites-todistuskin löytyy ja on terve Toimitus 100 km päässä Tampereelle on mahdollista. Toimitus 20 euroa. 0401608136 300 Tampere... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Cockapoo pennut Cockapoo pennut Lovable, affectionate, cuddly, ja ystävällinen! Nämä suloiset Cockapoo-pennut ovat perheitä, jotka on korostettu runsaasti TLC: ää ja ovat hyvin pelattuina ja sosiaalistuneina lasten kanssa. Shots and dewormer ovat ajan tasalla, ja ne ovat eläinlääkärintarkastettuja. 400 Kangasala... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Purebred Golden Retriever pentuja saatavilla Purebred Golden Retriever pentuja saatavilla Meillä on parhaat Golden Retriever pennut, jotka voitte koskaan ajatella, että ne ovat erittäin suloisia ja ihastuttavia Purebred Golden Retriever pennut. Sekä mies että nainen. Shots ajan tasalla ja jo Dewormed. 400 Kangasala... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan Leikkisälle narttupennulle kaveri Etsinnässä pieni/keskikokoinen koiranpentu, kaveriksi 1 1/2 vuotiselle maltan mix Candy-neidilleni sekä seuraksi minulle ja tyttöystävälleni. Tarjolla paljon rapsutuksia, rakastava koti ja huolenpitoa, lenkit 3xpv(30min-1h/per lenkki). Lapsirakkaus on ehdoton edellytys, koska veljeni 8 v. vierailee 2pv viikossa luonani. Rodulla ei ole väliä, kuitenkin eniten narttuneiti tykkäisi, jos tällaisia ominaisuuksia löytyisi: -pieni/keskikokoinen -pentu -ei aggressiivinen eikä pelokas -ihmisrakas ja lapsirakas -ei vahtiviettiä tai eroahdistusta Omia toiveita: -terve -sisäsiisti -madotettu, rokotettu, sirutettu -tavarat ja hoito-ohjeet mukaan -tykkää autoilusta -hyvä kunto -ei erityisruokavaliota (oma syö Hauhauta) -(plussaa jos rekisterissä ja eu-passi muttei tietenkään pakollista) Kerrothan mahdollisimman paljon pennusta,vanhemmista, paikkakunnan ja hinta ajatuksen jo ensimmäisessä viestissäsi. Kiitos! :) Vantaa... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Venäjänsininen 1 tyttö ja 2 poikaa etsivät rakastavaa kotia. Pennut ovat syntyneet 19.12.2017. Vanhempien sukutaulut ja kuvat löytyy kuvista. Kissanpennut luovutetaan rokotettuina ja madotettuina 19.4.2018 alkaen. Pennut ovat iloisia, pirteitä, leikkivät paljon, tulevat hyvin toimeen toisten kissojen ja lasten kanssa, syövät kuiva- ja märkäruokaa ja osaavat käyttää hiekkalaatikkoa ja raapimispuuta. Hinta on lemmikkihinta, 900€/kissa, pojat myydään leikattuina. Pennut ovat Pietarissa kasvattajallaan (Nicol Ross). 900€ ... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Venäjänsininen 1 tyttö ja 2 poikaa etsivät rakastavaa kotia. Pennut ovat syntyneet 19.12.2017. Vanhempien sukutaulut ja kuvat löytyy kuvista. Kissanpennut luovutetaan rokotettuina ja madotettuina 19.4.2018 alkaen. Pennut ovat iloisia, pirteitä, leikkivät paljon, tulevat hyvin toimeen toisten kissojen ja lasten kanssa, syövät kuiva- ja märkäruokaa ja osaavat käyttää hiekkalaatikkoa ja raapimispuuta. Hinta on lemmikkihinta, 900€/kissa, pojat myydään leikattuina. Pennut ovat Pietarissa kasvattajallaan (Nicol Ross). 900€ Helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään kissa annetaan hyvään kotiin 15 espoo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Muotokuva Piirrän muotokuvia eläimistä, ihmisistä yms. esim. valokuvasta. Lisää kuviani löytyy nettisivuiltani www.marikapatana.portfoliobox.net A4= 85 euroa Uusikaarlepyy... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Tyttökissanpentu Maalaiskissanpentu. Mamselli on 13 vk. Ikäinen. Kiltti ja ihmisläheinen pentu. Oikea kehruukone. Asuu kalajoella P. 050 435 62 85 100 Tynkä... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Annetaan Moro, Minulla on n. 16% koirasusi Wille, joka on jo 10v.m mutta erittäin terve, hienoluonteinen, nuorekas, komea ja raamikas yksilö. Painoa n, 40kg eikä läskiä laisinkaan. Säkä yli 70cm. Isä oli yli-iso hovawart ja äiti n. 30% koirasusi. Haluaisin siirtää hänen hienoja geenejään eteenpäin ennen kuin on liian myöhäistä. Isä, äiti ja poika näkyvät näissä kuvissa: https://www.youtube.com/watch?v=DjII88v6dlE -erillisessä kuvassa Wille äitinsä Mimin ja poikansa Walyn kanssa. Asumme Helsingissä ja Kuhmossa. 0 Helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään myydään 2kpl. Nelivarvaskilpikonnat Myydään 2 kpl.(uros ja naaras) 3 vuotiaisia kilpikonnat+hoitotarvikkeet hyvään kotiin. Terveettä ja virkeää konnavauvat ovat hoidettu hyvänä. Kaikki mahdolliset lisä tarvikkeet + iso terraario tulee mukaan. Terraario mitat on: 170x60x55cm. Myös saa vaihtaa taustaa. Lisää kuvia tai videoita saa pyytämällä. 475 Kerava... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Bernipaimenkoira Pajumäe Viktoria Sofia, Stark Fassen Illidan- dysplasiavapaita BA//00 Pentue synti. 21.12.2017 . vapaa 2 uros pennut) Pennul tehtavan lovutuksen siru euron eläinlääkintäpassin, Transport Helsinki Luovutetu 10.02.2018. Pennul on tehtavaa exportpedigree . Myynti ostosopimus. @ Sähköposti kirjoittaa.exportpedigree ,tarvittaessa kuljetus tallinnaan tai helsinkiin. Hinta 1200€ exportpedigree. http://pajumaekennel.onepagefree.com Trantsporti Helsinki Lähetä e-mail. marve.jarvela@gmail.com 1200 viro... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan Kilpikonnalle koti tarjottavana Hei! kilpikonnalle tarjottavana koti (ei oteta vesikilpikonnia pelkästään maakilpikonnat käy ja konnan täytyy olla terve ja sukupuolella ei ole väliä (ei siis osteta kilpikonnaa jos kilpikonnaa ei myydä todella halvalla 1-5€ ) asun itse Espoossa eli suostun hakemaan Espoon lähettyviltä konnan ja Helsingistä itse omistan 2 kilpikonnaa ja he ilahtuisivat kovasti jos he näkisivät uuden kaverin. 0-5 Espoo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan Alaskanmalamuutti OSTETAAN alaskanmalamuutti pentu uros iso Ilmoitus jätetty Ostetaan alaskanmalamuutti urospentu rakastavaan, liikunnalliseen perheeseen. Perheessä aikuisia. asumme maalla lähellä mikkeliä. Perheessä ollut aikaisemmin koiria, samojedejä. Jos mahdollista osamaksulla, varma maksu. 1200 Ristiina... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Maatiaiskani Musta leikkaamaton poika, etsii uutta kotia. Pupu on ujo ja hiljainen. On tottunut kynsien leikkaamiseen. Ikä ei ole tiedossa. Hinta koostuu häkistä, ruuista ja tarvikkeista, 60 Kolho... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Kaunis Baby Bengal heitä on heitetty ja kirppu hoidetaan. Heitä kasvatetaan meidät loungissamme rakkaudella ja loputtomilla omaksumilla. lisätietoja ja kuvia ota yhteyttä suoraan sähköpostilla: maleinnalola@gmail.com 450 hilsinski... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Bengali ihana pentu 6.11.2017 syntynyt 4 ruskeatäplikas Ben N24 kissanpentuja. 2 urospentua ja 2 naaraspentua. Luovutus alkaa 6.2.2018. Isä: Rocky Balboa Diamond n 24 Emo: Kleopatrabengals Madam JuJu n 24 FIV/FELV testit negatiivinen, Pk-def N/N. - Pennuista värit on ruskeätaplikas Ben N24. Kaikki rokotukset, microsironumero on tehty ja paperit kunnossa. Soitta tai teksta 0466138718 1200 Forssa... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Kääpiöpinserin pennut Iloset pennut, sirutetut lääkärin tarkastamat ja terveet. Pikkunen poika ja tyttö koira. Voi katsella myös etukäteen rimiäni pennuista. https://www.youtube.com/watch?v=tV-JL3t5qvI 1000 HELSINKI... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Kissan kiipeilypuu Sininen monitasoinen kiipeilypuu. Hyvässä kunnossa. Myydään kissan poisnukkumisen vuoksi. 50 Helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Chihuahua uros pentu Myydään chihuahuan urospentu, syntynyt 10.11.2017. Pitkäkarvainen ja väriltään brown & tan valkoisin merkein. Luovutetaan vähintään yhdeksän viikon iässä sirutettuna, tarkastettuna ja madotettuna. Soitathan jos olet kiinnostunut, en vastaa tekstiviesti- tai sähköpostitiedusteluihin. 800 Salo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Kääpiökoira mix pennut Myydään lemmikiksi chihuahuan ja venäjäntoyn mixpennut, syntyneet 26.11.2017. Pentueessa pitkäkarvainen narttu ja lyhytkarvainen uros, molemmat väriltään ruskeita valkoisin merkein. Luovutus vähintään yhdeksän viikon iässä. Luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina ja madotettuina. Huom, vain soitot! 700 Salo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Chihuahua narttu pentu Myydään lemmikiksi 3.9.2017 syntynyt chihuahuan narttupentu. Lyhytkarvainen ja väriltään brown & tan valkoisin merkein. Kaunis ja kiltti tyttö valmiina lähtemään uuteen kotiin! luovutetaan eläinlääkärin tarkastamana, sirutettuna, madotettuna ja valmiiksi rokotettuna. Soitathan jos olet kiinnostunut, en vastaa tekstiviesti- tai sähköpostitiedusteluihin. 800 Salo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan Naaras Ostetaan naaras kani kerrostalo kaksioon jossa kani saa juoksennella vapaana. 20-30 raahe... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään 5v leikattu sphynx kissatyttö Myydään 5vuotias perusterve leikattu kissatyttö. Mukaan tulee kaikki hänen tavarat:passi matkustelua varten, ruokakupit, peti, peitto, lelut, hoitotarvikkeet. Kissa on tottunut lapsiin mutta ei ole lapsista kiinostunut siitä syystä en anna kissa lapsille leikittavaksi. Kissa on sosiaalinen ja kaipaa tosi paljon hellyyttä ja silittelyä, tykkää nukkua samassa sänkyssä ja olla paljon omistajan kanssa. Luovun kissasta ajanpuuten takia, toivon että hän löytää hyvän omistajan joka pystyy tarjomaan hänelle aikaa ja läheisyyttä. Lisää kuvia ja tietoa saa kysymällä. Kuljetuksesta saa sopia. 450 Vihti... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan siperian maaorava ostetaan yksi tai kaksi siperian maaoravaa. Turku... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan siperian maaorava ostetaan yksi tai kaksi siperian maaoravaa. Turku... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Scottish straight Skottish straight tyttö. Kissatyttö on syntynyt 12.7.2017 eli ikää on 5 kuukautta. On rokotettu ja mikrosirutettu. Rekisteröity. Ollaan kutsuttu sitä nimellä Arisha. Seurallinen ja hillitty luonne. Sisäsiisti. Myydään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Pitää leikata. 650 0ulu... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Siamilainen Syntynyt 30.8.2017 ja siiamilainen rodultaan. Rokotettu on ja madotettu. Ei tullut toimeen talon toisten kissojen kanssa ja maksoin itse 550E. Kissa antaa silittaa ja ei oikein viihdy sylissä. Tarvitsisi hyvän ja kissoja tuntevan ammattilaisen joka rakastaa kissaa. 550 Oulu... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään TIIBETIN MASTIFFI MYYDääN tiibetinmastiffi pentu narttu iso Virossa agelinde tiibetinmastiffi kennelin c-pentue syntynyt 03.11.2017 rakastavaa kotia etsii kaksi kaunista tyttöä . isä: grand lioness es lucky lord ,lonkat a/a , kyynärät 0/0 emä: nyima ospara harimah lonkat b/b, kyynärät 0/0 Hinta: 1200 1200 viro... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Annetaan Punakorvakilpikonna+500l akvaario Annetaan hyvään kotiin ulkomaille muuton vuoksi punakorvakilpikonna 22v. Ja 500l akvaario, Eheimin suodatin, valo, lämpölamppu 0 TERVAKOSKI... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään FASAANEJA MYYDÄÄN FASAANEJA KOIRAN KOULUTUKSIIN JA ISTUTETTAVAKSI LUONTOON 25€/kpl UTAJÄRVI... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Ostetaan Kani pupu Tarjolla koti iäkkäälle leikatulle kääpiöluppa kani-herralle n.+7,5 v. Rouvapupu jäi yksin ja on kaveria vailla. Jos sinulla toinen yksinäinen,autetaan uusivuosi alkamaan iloisemmissa merkeissä... Helsinki... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

For Sale White beautiful furry rabbit looking for new home 'Blue', our all-white furry rabbit, is looking for new home! Very cute, furry and playful. He is very tame and likes to nibble around people legs and neck, walks on the soft edge and watch TV together. Included with him is his whole home set (large metal cage, small wooden home inside, water bottle, grass tray, food bowl and potty tray. All of it for only 99e (originally bought for 350e). Please note that Blue is not neutered yet. Please call or SMS directly for pickup from our Espoo home. 99 Matinkatu 14 G 51, Espoo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

For Sale White beautiful furry rabbit looking for new home 'Blue', our all-white furry rabbit, is looking for new home! Very cute, furry and playful. He is very tame and likes to nibble around people legs and neck, walks on the soft edge and watch TV together. Included with him is his whole home set (large metal cage, small wooden home inside, water bottle, grass tray, food bowl and potty tray. All of it for only 99e (originally bought for 350e). Please note that Blue is not neutered yet. Please call or SMS directly for pickup from our Espoo home. 99 Matinkatu 14 G 51, Espoo... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

For Sale White beautiful furry rabbit looking for new home 'Blue', our all-white furry rabbit, is looking for new home! Very cute, furry and playful. He is very tame and likes to nibble around people legs and neck, walks on the soft edge and watch TV together. Included with him is his whole home set (large metal cage, small wooden home inside, water bottle, grass tray, food bowl and potty tray. All of it for only 99e (originally bought for 350e). Please note that Blue is not neutered yet. Please call or SMS directly for pickup from our Espoo home. 99 Matinkatu 14 G 51... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään cihuahua Puhtaiden pentujen myynti tytölle ja pojalle on harvinainen blues-väritys. Pennut elävät rakkaudessa ja huolenpidossa. Suorita lääkäri tutkii rokotteesta mikroarreja vastaan. Vanhempien, jotka ovat läpäisseet lääkärintarkastuksia, on todistus. Autamme pentun toimittamista. Etsi lapsille eniten huolehtivia ja vastuullisia omistajia. Muut valokuvat lähetetään asianomaisille osapuolille. 400 RIGA... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Myydään Ceskoslovensky Vlcak mix pennut Hei Meillä olisi hupivarailijoiden vuoksi vapaana vielä muutama 20-22.9.-17 syntynyt kaunis ja lupaava Ceskoslovensky vlcak mix pentu. Äidiltä löytyy sukutaulu ja rokotukset on kunnossa. Vanhemmat ovat hyväluonteisia ja rakastavat yli kaiken sitä omaa ihmistään / perhettään. Pentuja ei rekisteröidä ja tämä on huomioitu hinnassa. Osa pennuista on lyhyempikarvaisia ja muutama on tuuhealla turkilla varustettu. Pennut on madotettu ja hyvin sosiaalistettu, heitä on hellitty ja lellitty, he ovat terveitä, aktiivisia ja ihmisrakkaita, ollaan opeteltu myös vähän sisäsiisteyttä ja tutustuttu toisiin koiriin ja kissoihin. Meillä asustaa 4 kissaa ja pennut eivät niistä pahemmin perusta :) Etsimme pennuillemme hyvää ja rakastavaa loppuelämän kotia josta ne eivät lähde kiertoon. Laitathan viestiä jos pentu kiinnostaa ja kerrothan pennun mahdollisesta tulevasta kodista :) Hintapyyntö 750-850 eur pennusta riippuen. Kuvia, ym. lisätietoja pyydettäessä. Varausmaksu 300 eur. otetaan joka vähennetään kokonaissummasta pentua noudettaessa. 850 Jyväskylä... lue lisää, kysy ja katso kuvat.

Lisää ilmoituksia, klikkaa tästä.